Ga naar de inhoud

Steun ons initiatief voor Zorg Kids

en doe mee met jouw zorginstelling

3Dmaatjes prikkelt kinderen om hun talenten te ontdekken op het gebied van design en techniek.
Met practicum aan bed of op de afdeling gaan ze op leuke wijze speeltjes en cadeaus ontwerpen en produceren in de cloud

3Dmaatjes in dagplanning


Door 3Dmaatjes op te nemen in de dagplanning regel je dat op een vast dagdeel of vaste dagdelen de maatjes in huis zijn om practicum te geven aan bed of in een instructieruimte met live in-house TV uitzending

Starten met 3Dmaatjes


We starten met een kennis intake van het ergotherapie- en/of pedagogische zorgteam. Samen bepalen we benodigde hardware, printdraad en onderhoud door 3Dmaatjes. We regelen de evt. fondsenwerving intern en campagne naar scholen in de stad. We activeren cloud 3Dprinting met apps, camera’s en 3Dprinter besturing.

Integere Zorg


In lijn met Integere Zorg en onderwijs aan bed, verstrekken de 3Dmaatjes aan zorginstellingen en ouders/verzorgers de meest recente Verklaring Omtrent Gedrag (VoG) afgegeven door Justis.


DOE MEE


SPONSOR NU en start 3Dmaatjes aan bed!

3Dprint practicum sponsoring is vrijwillig en zonder verplichtingen. 
We gaan direct samen aan de slag met de onboarding om je zorginstelling en ergotherapie-/pedagogische zorgteams in gereedheid te brengen voor 3Dprint practicum onderwijs individueel aan verpleegbed, of mini-klassikaal op jullie verpleegafdeling, in het kindertheater of kinder ontspanningsruimte.


wpChatIcon