Ga naar de inhoud

Steun langdurende Zorg Kids

met een bijdrage van jouw school

3D Practicum aan bed voor leerlingen volgens leerlijnen van Leapo stemmen wij graag met uw school af

ZorgKids zijn leerlingen


In een stad met kinderziekenhuizen zijn jaarlijks gem. 400-500 leerlingen langdurend opgenomen voor specialistische zorg, kinderoncologie en revalidatie. Je komt niet zomaar in een kinderziekenhuis, dialyse dagbehandeling, revalidatiecentrum of oncologie centrum terecht. Het ziektebeeld van de leerling overstijgt die van kortstondige ziekenhuisopname voor huis- tuin en andere ongevallen en ingrepen waar je binnen max 4-7dagen alweer naar huis kan.

Lessen volgen met videoverbinding in de klas is een goede oplossing, maar niet altijd voor kinderen die in zware behandelingen zitten en hier naar de klas toe niet te koop mee willen lopen. Practicum les aan bed biedt een leuke afleiding van de dag en een leerzame ervaring in wetenschap en techniek.

3Dmaatjes zijn een vertrouwd gezicht en nemen de leerlingen mee uit de sleur om voortdurend naar hun tablet en smartphone te kijken of erop te gamen. We binden ze aan hun beeldschermen met een laagdrempelige kennismaking met CAD/CAM en 3Dprinting.


Bijdragen met uw school


Voor basisscholen, middelbare scholen en beroepsonderwijs die vooruitstrevend voorbereidend wetenschappelijk praktisch onderwijs aanbieden op het gebied van 3Dprinting, Artificial Intelligence etc.. (bijv. op basis van Leapo) ligt er een kans om naast het sponsoren van één of meerdere leerlingen tevens practicum onderwijs aan bed te ondersteunen.
3Dmaatjes is constant op zoek naar 3Dprint centrale locaties in dezelfde stad waar de Zorgkids verblijven. Nodig ons uit om uw 3Dprinters veilig te koppelen aan onze 3Dprinting timesharing APPs, zodat de zorgkids hun 3D prints buiten schooltijden in uw school kunnen starten en live volgen vanaf hun ziekbed.

DOE MEE, Sponsor een leerling


SPONSOR een leerling!!

U maakt 3Dprint Practicum aan bed in ziekenhuis en revalidatie centrum mogelijk met uw sponsor bijdrage. Steun langdurend opgenomen leerlingen met uw donatie!


wpChatIcon